Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Вітаємо випускників-філологів!

Вітаємо випускників-філологів!

   3 липня 2019 року у сквері Андрія Малишка  відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам факультету української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка. 

 

vypusk ukr fil 1

vypusk ukr fil 2

vypusk ukr fil 3

    Привітати новоспечених бакалаврів та вручити їм довгоочікувані дипломи завітали ректор університету професор Віктор Андрущенко, проректор з наукової роботи професор Григорій Торбін, заступник проректора з навчально-методичної роботи  професор Тарас Олефіренко, декан факультету професор Анатолій Висоцький, народний артист України, український поет, професор університету Андрій Демиденко, а також завідувачі кафедр, викладачі, батьки та друзі випускників. Модератором заходу була народна артистка України Тамара Гримальська-Стратієнко.

   Неперевершене пісенне вітання подарувала випускникам та гостям заслужена артистка України, солістка Національного хору України ім. Г.Верьовки, професор університету Тетяна Пирогова. 

vypusk ukr fil 5

vypusk ukr fil 4

vypusk ukr fil 18

vypusk ukr fil 6

vypusk ukr fil 7

     З вітальним словом до філологів звернувся ректор університету: «Шануйте свій університет! Шануйте своїх батьків! Шануйте нашу Україну! Бо жити, працювати і створювати, вершити Вам! І ми пишаємося вами! Тут ви здобули освіту, ті знання, компетентності та цінності, з якими підете далі по життю. І бажаю Вам, аби ви досягали поставлених цілей,  не зупинятися перед перешкодами і завжди бути впевненим у своїх силах!».

vypusk ukr fil 8

    Випускники та їх батьки подякували викладачам, які протягом чотирьох років навчання надихали на роботу та сприяли творчій та науковій активності.

vypusk ukr fil 16

vypusk ukr fil 9

vypusk ukr fil 10

vypusk ukr fil 11

vypusk ukr fil 12

     Тож дорогі наші випускники, бажаємо, щоб вам тепер відкрилися двері у світ успішної кар’єри та життєвих можливостей. А ще – запрошуємо вас на навчання на магістратуру, аби провести разом ще півтора року. Чекаємо з нетерпінням!  До нової зустрічі!

vypusk ukr fil 13

vypusk ukr fil 14

vypusk ukr fil 15

vypusk ukr fil zast

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter