Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / «Цікава наука – Science is fun»

«Цікава наука – Science is fun»

   У межах заходів зі святкування Дня науки з метою популяризації науки серед дітей, молоді та дорослих, розкриття наукового та творчого потенціалу студентів Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова 15 травня 2019 року проводить захід «Цікава наука – Science is fun».

   У програмі заходу: фізичні експерименти (проводяться за допомогою приладів, виготовлених студентами); робобої; майстер-клас з 3D-моделювання; математичні ігри, фокуси і головоломки; цікаві хімічні досліди; яскраві досліди із рідким азотом та сухим льодом; майстер-класи, квести та багато іншого. 

   Захід відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Пирогова, 9, центральний корпус НПУ імені М.П.Драгоманова (станція метро «Університет»).

   Час проведення – з 12:00 до 16:00.

Запрошуємо студентів, учнів шкіл, ліцеїв, гімназій долучитися до заходу і впевнитися, що наука не тільки важлива, а ще й цікава, зрозуміла і доступна кожному.

 

Детальна програма заходу буде розміщена на сторінці заходу у мережі Facebook: https://www.facebook.com/Science.Fun.NPDU

Про захід 2018 року можна переглянути за посиланнями: http://www.npu.edu.ua/ua/podii/9-ss/4586-science-is-fun

Фотографії із заходу 2018 року розміщені у мережі Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/groups/snt.fmf.npu/permalink/600485700321775/

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter