Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Свято руху, краси та здоров’я!

Свято руху, краси та здоров’я!

5 грудня 2019 року в спортивному комплексі НПУ імені М. П. Драгоманова відбулося «Свято руху, краси та здоров’я». Захід приурочено 185-річчю заснування Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова,

на якому студенти з різних факультетів, які віднесені за станом здоров`я до спеціальної медичної групи, продемонстрували свої спортивні та танцювальні здібності. На святі були присутні почесні гості – проректор з навчально-методичної роботи гуманітарних факультетів Вєтров Ігор Георгійович, керівник центру молодіжної політики та соціальних комунікацій Новіцька Таміла Валентинівна, декани факультетів природничо-географічної освіти та екології Турчинова Ганна Володимирівна, фізико-математичного Працьовитий Микола Вікторович, фізичного виховання, спорту і здоров`я Тимошенко Олексій Валерійович, а також, представники Національного університету оборони України імені Івана Черняховського.

holiday movement 1

Всіх призерів було нагороджено дипломами та подарунками. Кафедра фізичного виховання та здоров’я факультету фізичного виховання, спорту і здоров`я НПУ імені М.П.Драгоманова вдячна всім учасникам та гостям заходу!

holiday movement 2 holiday movement 3
holiday movement 4 holiday movement 5
Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter