Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / STUDIO ВЕСНА-2019. «Драгоманов і партнери» – впевнена гра на правовому полі

STUDIO ВЕСНА-2019. «Драгоманов і партнери» – впевнена гра на правовому полі

11 квітня 2019 року на базі Інституту кримінально-виконавчої служби за підтримки Міністерства юстиції України та Пенітенціарної асоціації України відбувся п'ятий ювілейний міжнародний курсантсько-студентський форум «STUDIO ВЕСНА-2019».

vesna 1

    Змагання проходили у два етапи і передбачали ерудиційну частину, що полягала у проведенні серії інтелектуальних конкурсів (розв’язання логічних завдань зі знання Конституції України, конкурси зі знання англійської мови, психології, безпеки життєдіяльності «Надання першої домедичної допомоги», гра «Крокодил»), а також спортивну частину – змагання з настільного тенісу.

vesna 2

    У ході рівної та чесної боротьби команда факультету політології та права Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова «Драгоманов і партнери» вдруге за останні три роки стала переможцем форуму,  виборовши почесне 1 місце

vesna 3

Склад команди:

  1. Галенко Тетяна Миколаївна, 32-П (капітан команди)
  2. Гоцуляк Ольга Олександрівна, 23-П
  3. Коржук Анастасія Олександрівна, 22-П
  4. Кручина Сергій Ігорович, 33-П
  5. Міськова Ірина Олександрівна, 32-П
  6. Ревунець Галина Анатоліївна,43-П
  7. Сироватка Андрій Миколайович, 43-П (теніс)
  8. Стан Мирон Ростиславович, 43-П
  9. Чорномаз Анастасія Ігорівна, 23-П

Керівник: Морозова Ольга Олексіївна – кандидат політичних наук, доцент кафедри правознавства та галузевих юридичних дисциплін.

vesna 4

Факультет політології та права

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter