Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Співпраця з Благодійним фондом «Обираємо майбутнє разом»

Співпраця з Благодійним фондом «Обираємо майбутнє разом»

    1 червня 2019 року, в День захисту дітей, у Національному педагогічному університеті імені М. П. Драгоманова відбулось вручення Сертифікатів про завершення підготовчого відділення (дистанційного навчання) НПУ імені М.П. Драгоманова вихованцям чотирьох шкіл-інтернатів, які навчалися за дистанційною формою на підготовчому відділенні в рамках проекту між нашим університетом та Благодійним фондом «Обираємо майбутнє разом».

dystan 1    На урочистостях були заступник декана з навчально-методичної роботи Людмила Кухар, засновниця Благодійного фонду «Обираємо майбутнє разом» Єлизавета Юрушева та директор фонду Леся Алексєєнко, а також директори, їх заступники та класні керівники випускних класів Бердичівської школи-інтернату, Городнянського ліцею, Канівської санаторної школи-інтернат та Рафалівської школи-інтернат, випускники підготовчого відділення попередніх років і, звичайно ж, викладачі кафедри інноваційних технологій викладання загальноосвітніх дисциплін, які навчали учнів, – Ольга Іванова, Наталія Гальона та Олена Міненко.

dystan 2

    До привітань також приєднались випускники попередніх років, які прийшли підтримати та привітати своїх друзів. Серед них Євген Фесюк (студент 4-го курсу інженерно-педагогічного факультету нашого університету), Юлія Безкоровайна, Олена Лешкевич та Ірина Міловідова, які розповіли про своє студентське життя та ділились своїми успіхами в навчанні.

dystan 3

   Вітальні слова від ректора НПУ імені М. П. Драгоманова Віктора Андрущенка та декана факультету інформатики Анатолія Кудіна передала заступник декана з навчально-методичної роботи Людмила Кухар. Вона привітала вихованців із закінченням навчання та побажала отримати якомога вищі бали при складанні ЗНО, успіхів у подальшому житті,  здійснення усіх мрій, реалізації власних планів, і, звичайно ж, легкого вступу на обрану спеціальність.

dystan 4

Факультет інформатики

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter