Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Шукаємо викладача для участі в міжнародному проєкті (майстер-клас) в Чехії!

Шукаємо викладача для участі в міжнародному проєкті (майстер-клас) в Чехії!

  НПУ імені М.П.Драгоманова є партнером проєкту «Зміни педагогічних факультетів та університетів у 21 столітті», що впроваджується Університетом імені Масарика за підтримки Чеської агенції з розвитку.

    Проєкт «Зміни педагогічних факультетів та університетів у 21 столітті», спрямований на посилення можливостей працівників середнього менеджменту та викладачів українських університетів, що готують майбутніх вчителів.

    Майстер-клас на тему «Підготовка вчителя 21-го століття» відбудеться у період 17 – 23 листопада 2019 у місті Брно, Чехія.

 

   Протягом тижня учасники познайомляться з темами щодо творення візії, навчальної програми, підготовки акредитації та нових трендів у навчанні та підготовці майбутніх вчителів. У межах програми буде можливість взяти участь у міжнародній конференції про енвайронментальну освіту майбутніх вчителів та відвідати чеську школу.

   Університет імені Масарика оплачує учасникам витрати, пов’язані з проїздом і перебуванням у ЧР (транспорт Київ – Відень – Брно і назад, проживання і харчування протягом перебування в ЧР).

   Бажаючих взяти участь у відборі до участі у майстер-класі просимо до 11.10.2019 подати резюме (українською мовою) на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

   Робоча мова майстер-класу – українська.

Відділ міжнародних зв’язків

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter