Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Школа Social лідерства - Student запрошує долучитися до курсу «Корпоративна соціальна відповідальність»

Школа Social лідерства - Student запрошує долучитися до курсу «Корпоративна соціальна відповідальність»

     1 жовтня 2019 року до «Школи Social лідерства – Student» (керівник Д.Д.Бибик) кафедри теорії та технології соціальної роботи корпусі НПУ імені М.П. Драгоманова завітала представниця 1+1 Media Production Аліна Марценюк. Вона презентувала студентам інформативні відео, що розкрили поняття «корпоративна соціальна відповідальність» і запропонувала платформу онлайн навчання – курс «Корпоративна соціальна відповідальність», де можна значно розширити свої погляди і навчитись будувати соціальний бізнес, знайти ідеї і мотивацію. Потужна Платформа онлайн навчання Impactorium допоможе студентам спеціальності «Соціальна робота. Соціальна педагогіка» дізнатися більше про Глобальні Цілі Сталого Розвитку та розпочати їх реалізацію через реальні великі та малі справи.

 

social leader 1 1

    «Школа Social лідерства – Student» спільно з 1+1 Media Production активно співпрацюють і вже з цього навчального року на факультеті соціально-економічної освіти стартує безкоштовний онлайн курс «Корпоративна соціальна відповідальність» для студентів та викладачів університету. 

social leader 1 2

    Кожен, хто має бажання присвятити себе добру і навчитись будувати корисний, як для себе, так і для суспільства, бізнес, може зареєструватись на курс, а в кінці отримати сертифікат, що обов'язково стане в нагоді.
Тому не втрачайте можливості бути на крок вперед. Приєднуйтесь! Слідкуйте за новинами про нашу діяльність на сайті університету та у фейсбуці.

Школа SOCIAL лідерства – STUDENT

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter