Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Отримання диплому освітнього рівня «Бакалавр» вищої лінгвістичної школи м. Ченстахова (Польща)

Отримання диплому освітнього рівня «Бакалавр» вищої лінгвістичної школи м. Ченстахова (Польща)

  З 28 січня по 7 лютого студенти факультету соціально-економічної освіти НПУ імені М.П. Драгоманова проходили зимову школу в межах проєкту «Подвійний диплом».

winter school 1

    Студенти могли ознайомитися з умовами навчання в іншій країні, а також зробили перший крок до здобуття диплому освітнього рівня «бакалавр» Вищої лінгвістичної школи м. Ченстохова (Польща).

winter school 2

    Студенти розповідають: «Ми побачили зовсім інші підходи до навчання, які стали б гарним підґрунтям для змін і в нашій країні. Мати таку можливість - це супер, побачити іншу країну, насолодитися її колоритом, пізнати буденність іншої нації, знайти нових і справжніх друзів. За час в іншій країні ми добре познайомились, круто провели час, набралися нових знань, у нас усіх з’явилося ще більше планів на майбутнє нашої країни й не тільки. Також мали змогу побачити не лише Ченстахова, місто, де ми навчалися, а й інші міста Польщі. На вихідних ми відвідали прекрасні старі міста Краків та Кельци. 

winter school 3

    Ми вважаємо, що поїздка вдалась, адже побачили досвід Польщі у вирішенні соціальних проблем, гарно зарекомендували себе та з гідністю представили наш Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова, здобули гарні знайомства та відмінно  склали всі заліки.

    Що ми можемо сказати ще? Якщо у вас є сумніви, то закиньте їх подалі в шафу. Це один із чудових кроків для гарного майбутнього!» (Бугаєвська Віолетта, Соботюк Максим, Савич Захар, Чащин Олександр).

     Що таке програма Подвійний Диплом?

    Студенти українського університету разом з українським дипломом можуть отримати диплом європейського вищого навчального закладу, що визнається у країнах Європейського Союзу.

    Програма Подвійного Диплома передбачає одночасне навчання студента у двох вищих навчальних закладах. Студент навчається за обраною спеціальністю в Україні, а в закладі-партнері – за запропонованою спільною освітньою програмою.

      80% кредитів, які студент отримує в українському університеті, перезараховується закладом-партнером в Польщі.

      Навчання за освітньою програмою Подвійного Диплома відбувається дистанційно.

winter school 4

     Після успішного завершення освітньої програми студент має можливість одночасного отримання двох дипломів:

  • • Український диплом бакалавра/магістра за обраною спеціальністю;
  • • Польський диплом бакалавра/магістра за спеціальністю спільної освітньої програми.

     Переваги Подвійного Диплому:

  • зростання конкурентних переваг студента як на вітчизняному ринку праці, так і серед роботодавців Європейського Союзу та світової спільноти;
  • удосконалення знань іноземної мови студента;
  • отримання додаткового професійного та життєвого досвіду;
  • вивчення культурних і традиційних особливостей країни;
  • вартість навчання нижча, ніж при навчанні за виїзною моделлю;
  • графік навчання максимально адаптований під студента.

Студенти факультету соціально-економічної освіти НПУ імені М. П. Драгоманова.

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter