Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Концерт до Дня медичного працівника

Концерт до Дня медичного працівника

   Колектив Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова на чолі з ректором Віктором Андрущенком напередодні Дня медичного працівника 14 червня 2019 року завітали до санаторію «Червона калина», що на Рівненщині, аби привітати тих, що кожного дня присвячує своє життя оздоровленню і лікуванню людей, – медичний персонал та лікарів цього закладу з їх професійним святом.

 

chervona kalyna 2

chervona kalyna 12

    Віктор Петрович у вітальному слові відзначив важливість професії лікаря, які  у  свій час врятували і йому життя.  Ректор делегував найщиріші вітання зі словами вдячності за благородну працю колективу санаторію і зокрема його головному лікарю Миколі Юрійовичу Сивому, якого було нагороджено медаллю «Михайло Петрович Драгоманов 1841–1895 рр.», а його співробітників – почесними відзнаками.

chervona kalyna 4

chervona kalyna 5

   Микола Юрійович подякував за відзнаки та зазначив, що найголовнішим у його житті є не матеріальні цінності, а ті друзі, що поруч з ним, зокрема і Віктор Петрович, дружба з яким триває не одне десятиліття, а також ті люди, які щороку приїздять на оздоровлення та відпочинок до санаторію.

chervona kalyna 3

   Після цього відбулась феєрична концертна програма за участю народної артистки України, провідної солістки Національної філармонії України, професорки факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського НПУ імені М.П. Драгоманова Ольги Чубаревої, народного артиста України, відомого тенора, соліста Національної опери України ім. Т.Г. Шевченка, завідувача кафедри теорії та методики постановки голосу НПУ імені М.П. Драгоманова Олександра Гурця, тріо невимовно талановитих представниць Національного заслуженого академічного українського народного хору України імені Григорія Верьовки під керівництвом його генерального директора-художнього керівника Зеновія Корінця та талановитого дуету студенток-бандуристок факультету мистецтв імені Анатолія Авдієвського НПУ імені М.П. Драгоманова.

chervona kalyna 9

chervona kalyna 10

chervona kalyna 7

chervona kalyna 8

chervona kalyna 6

chervona kalyna 1

chervona kalyna 14

chervona kalyna 11

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter