Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / ЧОТИРНАДЦЯТІ ЮРИДИЧНІ ЧИТАННЯ

ЧОТИРНАДЦЯТІ ЮРИДИЧНІ ЧИТАННЯ

Запрошуємо до участі у роботі Міжнародної наукової конференції «ЧОТИРНАДЦЯТІ ЮРИДИЧНІ ЧИТАННЯ. Проблеми імплементації національного законодавства до Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом», яка відбудеться 17 квітня 2019 року з 10.00 год. у центральному корпусі Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова (м. Київ, вул. Пирогова, 9).

 

 Організатори:

  • Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова,
  • Інститут держави і права ім. В. М. Корецького НАН України,
  • Науково-дослідний інститут інформатики і права Національної академії правових наук України,
  • Громадська організація  «Феміда»,
  • Центр правової освіти і науки.

   На пленарних та панельних засіданнях виступатимуть провідні юристи – вчені і практики, політики і політологи, філософи, історики, педагоги, представники професорсько-викладацького складу з провідних закладів вищої освіти України та зарубіжжя, а також наукових установ. Зокрема і представники Інституту законодавства Верховної Ради України та Інституту політичних і етнонаціональних досліджень імені І.Ф. Кураса НАН України.

  Конференція логічно продовжує цикл щорічних наукових конференцій, започаткованих факультетом політології та права НПУ імені М.П. Драгоманова та Інститутом держави і права ім.  В.М. Корецького НАН України. Цьогоріч вона присвячена актуальним проблемам імплементації національного законодавства до Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Факультет політології та права

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter