Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Беріть участь у проекті «Доступна освіта 2019» та вигравайте грант на навчання

Беріть участь у проекті «Доступна освіта 2019» та вигравайте грант на навчання

У Вас є можливість отримати грант на навчання у розмірі 10 000 гривень в рамках творчого конкурсу “Доступна освіта 2019”.

Грант передбачає надання молоді можливості не перейматися за оплату освіти та присвятити себе якісному навчанню та самореалізації. Система заохочення талановитих студентів успішно діє у багатьох країнах світу, а в Україні представлена конкурсом “Доступна освіта 2019”. 

 

     Переможцем конкурсу, який отримає вказаний грант, може стати будь-який абітурієнт, який до 25 серпня 2019 року надішле оригінальний матеріал на IT-тематику та заповнить заявку на одному з сайтів організаторів:

     SiteClinic - https://siteclinic.ua/education-grant/

     Barb.ua - https://barb.ua/education-grant

    На вказаних сайтах також можна ознайомитися з детальними умовами участі у конкурсі. Окрім головного переможця, заохочувальні презенти отримають учасники, які посядуть 2 та 3 місця. Цільове використання гранту забезпечується його перерахуванням безпосередньо на рахунок ВНЗ, яке було обрано автором переможного матеріалу.

    Роботи оцінюватимуть представники компаній-організаторів, які увійшли до складу незалежного журі. Оприлюднення результатів відбудеться 3 вересня 2019 року, подання заявок розпочинається від 7 липня.

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter