Головна / НОВИНИ / Оголошення / Конкурс для студентів на отримання стипендій на навчання

Конкурс для студентів на отримання стипендій на навчання

parma     НПУ імені М.П. Драгоманова є партнером проекту програми Еразмус+ КА1 Міжнародна мобільність Пармського Університету (Італія), який фінансується Європейським Союзом.

     Відповідно до умов проекту студенти мають можливість навчатися в Пармському Університеті упродовж весняного семестру 2018-2019 навчального року на факультетах: гуманітарних, соціальних наук та культурних індустрій; факультет права, політології та міжнародної інформації; факультет хімії, наук про життя та сталого розвитку, факультет економіки та менеджменту; факультет фізико-математичних та комп’ютерних наук. Зі спеціальностями можна ознайомитися тут >>>  

     Вимоги до кандидатів:
- бути студентами НПУ імені М.П. Драгоманова;
- володіти італійською або англійською мовами не нижче рівня В1 (Intermediate).

     Для здобуття індивідуального гранту аплікантам необхідно до 22 жовтня 2018 року надіслати до відділу міжнародного співробітництва та євроінтеграції на електронну адресу foreign@npu.edu.ua з поміткою «Парма»:

- мотиваційний лист англійською мовою, у якому потрібно обов’язково вказати, який факультет (спеціальність) обрали і чому (максимальний обсяг 1 сторінка);

- довідку про середній бал залікової книжки.

     Остаточне рішення про прийняття або не прийняття номінованих кандидатів ухвалюється приймаючою стороною (університетом Парма) після 25 листопада.

Відділ міжнародного співробітництва та євроінтеграції

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter