Головна / Новини

Офіційним цифровим інтернет-ресурсом Українського державного університету імені Михайла Драгоманова є сайт https://udu.edu.ua, а також сайт Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова https://npu.edu.ua до того часу, поки його контент перебуває в актуальному стані.

Детальніше >>

Український державний університет імені Михайла Драгоманова підписав угоду із Університетом Кордови (Королівство Іспанія)

Конкурс для викладачів на отримання стипендій на стажування у Відкритому Університеті Кіпру в рамках програми ERASMUS +

  23 грудня 2022 року почесний професор та член Наглядової ради університету Морітц Гунцінґер (Німеччина) прилетів з Франкфурта до Києва, щоб 24 грудня провести католицький Святвечір у колі друзів Драгомановського університету. Наступні два дні він присвятив зустрічам з керівництвом закладу та Національною академією педагогічних наук. Було обговорено перспективи подальшого розвитку університету, можливості співпраці.

  Перед від’їздом Морітц Гунцінґер зауважив, що глибоко вражений оптимізмом і стійкістю всіх, з ким спілкувався в Україні, та, користуючись кожною нагодою, планує переконувати політиків у Берліні та Брюсселі, що європейські цінності потрібно захищати в Україні.

Кафедра педагогіки педагогічного факультету з великим сумом повідомляє, що 7 січня 2023 року зупинилося серце доктора педагогічних наук, професора Булди Анатолія Андрійовича, який  майже 40 років життя віддав нашому університету.

Дорогі драгомановці! Рік для України, для кожного з нас видався дуже складним. 24 лютого 2022 року – день повномасштабного вторгнення росії в Україну – розділив життя українців на «до» та «після». Хтось втратив родину, домівку, змушений був стати внутрішнім переселенцем чи шукати прихистку закордоном, а хтось чекає з війни рідну людину та з усіх сил намагається не впадати у відчай. Та переважна більшість з нас продовжують працювати, підтримуючи економіку та життєдіяльність держави, попри постійні ракетні обстріли та енергетичну кризу.

Навіть незважаючи на такі складні обставини, ми з вами навчаємо студентів, розвиваємо наукову діяльність та підтримуємо міжнародні зв’язки з партнерами, які поставились з розумінням і підтримкою.

28 грудня 2022 року зупинилось серце талановитого математика, інформатика та педагога, напрочуд доброго і справедливого керівника, щедрої та щирої Людини, доктора педагогічних наук, професора Рамського Юрія Савіяновича.

80 років життя, з яких більше 55 віддано учням, колегам, роботі. Понад 240 опублікованих праць, 22 підготовлених кандидатів наук та тисячі студентів.

Колектив університету висловлює щирі співчуття родині, близьким і друзям Юрія Савіяновича.

Вічна і світла пам’ять!

Сторінка 1 із 145