Головна / Структура / Підрозділи / Загальноуніверситетські кафедри

    30 вересня 2021 року на базі університету відбулася Міжнародна науково-практична конференція «ОСВІТА, ВИХОВАННЯ ТА НАВЧАННЯ: ВІТЧИЗНЯНИЙ ТА МІЖНАРОДНИЙ ДОСВІД», яка присвячена вшануванню пам’яті негаснучого світоча великої драгоманівської родини – Євгенія Васильовича Коршака.

     Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова є учасником проєкту «Зміни педагогічних факультетів у 21 столітті» (Університет Брно, Чехія). Для участі у другому етапі «Підтримка молодих науковців в університетах, особливо у сфері науки і досліджень, та підвищення їхньої академічної мобільності», який відбудеться у період з 22 по 27 березня 2020 року відділ міжнародних зв’язків університету оголошує конкурс для двох потенційних учасників проєкту від НПУ імені М.П. Драгоманова, які вільно володіють англійською мовою:

Завідувач кафедри: доктор педагогічних наук, кандидат біологічних наук, професор, Відмінник народної освіти України, Шмалєй Світлана Вікторівна

Перейти на сайт кафедри >>

Кафедра етики та естетики представлена висококваліфікованими спеціалістами з різних галузей гуманітарного знання (теорія пізнання, естетики, етики, професійної етики, філософії культури, історії мистецтва і т.д.), наукові дослідження яких спрямовані на одну, єдину для всіх мету - наближення рівня етичної і естетичної компетенції сучасного вчителя до стандартів Європейського простору вищої освіти.

Перейти на сайт кафедри >>

01601, м. Київ - 30, вул. Пирогова, 9 (центральний корпус для поштового обміну).
м.Київ, вул. Тургенівська 8/12, к. 2-9, 2-10, тел. 486-31-49

Завідувач кафедри: доктор педагогічних наук, професор, Заслужений працівник освіти України. Завідуюча кафедрою теорії та історії педагогіки НПУ імені М.П. Драгоманова з 1994 р. - ВОВК ЛЮДМИЛА ПЕТРІВНА

Перейти на сайт кафедри >>