12–14 червня 2014 року у м. Києві відбудеться Міжнародний освітній конгрес. Основна мета заходу − обговорення стратегічних питань розвитку освіти і науки, розширення міжнародного партнерства. Організатори конгресу: Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, Європейська асоціація організацій позашкільної освіти дітей та молоді (EAICY), Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова, НЦ «Мала академія наук України”, Міжнародна асоціація екологів університетів (IAEU), Інститут екології економіки і права, Державний фонд фундаментальних досліджень.

 

zyczenia APS 2014 Rektor

 

98678567

 

ziemassvetki rectorgreeting

 

896785645

 

羊年贺卡

У турнірі беруть участь факультети НПУ імені М.П. Драгоманова

Шановні студенти Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова!

На кафедрі військової підготовки  Національного університету оборони України імені Івана Черняховського відбудеться День відкритих дверей  онлайн на платформі ZOOM.

Офіційним цифровим інтернет-ресурсом Українського державного університету імені Михайла Драгоманова є сайт https://udu.edu.ua, а також сайт Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова https://npu.edu.ua до того часу, поки його контент перебуває в актуальному стані.

Детальніше >>

Дорогі драгомановці! Рік для України, для кожного з нас видався дуже складним. 24 лютого 2022 року – день повномасштабного вторгнення росії в Україну – розділив життя українців на «до» та «після». Хтось втратив родину, домівку, змушений був стати внутрішнім переселенцем чи шукати прихистку закордоном, а хтось чекає з війни рідну людину та з усіх сил намагається не впадати у відчай. Та переважна більшість з нас продовжують працювати, підтримуючи економіку та життєдіяльність держави, попри постійні ракетні обстріли та енергетичну кризу.

Навіть незважаючи на такі складні обставини, ми з вами навчаємо студентів, розвиваємо наукову діяльність та підтримуємо міжнародні зв’язки з партнерами, які поставились з розумінням і підтримкою.