Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Зустріч з Предстоятелем помісної Української Православної Церкви Блаженнійшим Епіфанієм

Зустріч з Предстоятелем помісної Української Православної Церкви Блаженнійшим Епіфанієм

   Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова співпрацює з різними освітніми, науковими, мистецькими, громадськими та релігійними інституціями. Така синергія спрямована насамперед на розвиток культури, духовності та моралі, формування стійкої системи цінностей студентства.

    Кілька років тому Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній став почесним доктором університету, а 22 червня 2021 року делегація Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова на чолі з ректором Віктором Андрущенком, у супроводі проректора з наукової роботи Григорія Торбіна та проректора з навчально-методичної роботи гуманітарних факультетів Ігоря Вєтрова мала нагоду зустрітися з Блаженнішим у його резиденції. На зустрічі було обговорено низку актуальних питань щодо співпраці, розвитку освіти в Україні, мотивації молодих людей до наукової діяльності в нашій державі та багато ін.

 epifanij2021 1

epifanij2021 2

epifanij2021 3

    Віктор Петрович підкреслив вагомий внесок Блаженнійшого Епіфанія у формування духовності й моральності сучасної молоді та вручив Предстоятелю помісної Української Православної Церкви Почесну відзнаку Асоціації ректорів педагогічних університетів Європи «За академічні заслуги», а також презентував Владиці свій англомовний двотомник «Організоване суспільство» та нещодавно опублікований п’ятитомник «Феномен освіти».

epifanij2021 zast

epifanij2021 4

 

epifanij2021 6

epifanij2021 5

 

Пресслужба університету 

Фото Київської Митрополії

Української Православної Церкви

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter