Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Запрошуємо Вас взяти участь у МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «СУЧАСНА ОСВІТА І НАУКА: ПРОБЛЕМИ, ПЕРСПЕКТИВИ, ІННОВАЦІЇ»

Запрошуємо Вас взяти участь у МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «СУЧАСНА ОСВІТА І НАУКА: ПРОБЛЕМИ, ПЕРСПЕКТИВИ, ІННОВАЦІЇ»

Формат роботи конференції – дистанційний (із використанням платформ Google Meet та Zoom). Робочі мови конференції – українська, російська, англійська. Форми участі в конференції – дистанційна, заочна. Обговорення за основними тематичними напрямами конференції відбудеться 27 січня з 11.00 до 12.00 (платформа Google Meet).

     Програма конференції передбачає роботу 2 круглих столів із міжнародною участю:  «Інноваційний характер інституційно-аудитних практик у дошкільній освіті» (28 січня з 11.00 до 13.00, платформа Zoom);  «Актуальні проблеми навчання фізики у школі та ЗВО» (29 січня з 11.00 до 12.00, платформа Google Meet). Запрошення будуть розіслані на електронну адресу учасників у переддень проведення заходу.

 

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter