Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / В гуртожитку № 4 НПУ імені М.П. Драгоманова було проведено протипожежні тренувальні навчання

В гуртожитку № 4 НПУ імені М.П. Драгоманова було проведено протипожежні тренувальні навчання

    24 червня 2021 року в гуртожитку № 4 НПУ імені М.П. Драгоманова було проведено протипожежні тренувальні навчання «Дії працівників та студентів у разі виникнення пожежі в приміщенні гуртожитку» за участю фахівців Солом’янського районного управління ГУ ДСНС України в м.Києві, які передбачали моделювання надзвичайної ситуації (пожежі) та евакуації з гуртожитку.

 

pozhezhni trenuv zast

   Крім того, було проведено позапланові інструктажі студентів, викладачів та працівників університету з питань виконання техногенної і пожежної безпеки та надзвичайних ситуацій.

   Під час навчання студенти відпрацьовували навички застосування первинних засобів пожежогасіння (тренували навички використання вогнегасників різних типів,  пожежного рукава тощо), способи евакуації при пожежі, надання першої невідкладної допомоги потерпілим у пожежі та взаємодію з пожежно-рятувальними підрозділами.

pozhezhni trenuv 2

pozhezhni trenuv 1

pozhezhni trenuv 3

pozhezhni trenuv 4

    Щиро дякуємо спеціалістам ДСНС, які фахово провели навчання й допомогли студентам та співробітникам університету потренувати свої дії й навички у разі надзвичайної ситуації.

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter