Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / У НПУ на Міжнародній освітній виставці Золота медаль!

У НПУ на Міжнародній освітній виставці Золота медаль!

   osv vyst 1 У кінці жовтня 2017 року відбулася Дев’ята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та Шоста міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu» в Київському Палаці дітей та юнацтва. Організатор – Компанія «Виставковий Світ» за підтримки й участі Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України.

   

  Наш університет також долучився до виставки і навіть більше того – отримав «Золоту медаль» у номінації «Застосування сучасних інформаційно-комунікаційних технологій для формування інформаційно-цифрової компетентності учасників освітнього процесу».

osv vyst zas

    Це програмний продукт власного виробництва – навчально-методична інформаційна система «Електронний журнал з фізичної культури для учнів 5-9 класів (Модуль «Футбол»)». Керівник проекту – ректор В. Андрущенко, наукові консультанти  – проректор з дистанційної освіти А. Кудін, декан факультету фізичного виховання і спорту О. Тимошенко. Розробниками програмного забезпечення є викладач факультету фізичного виховання і спорту М. Марущак, спеціаліст Центру цифрових технологій навчання НПУ імені М. П. Драгоманова Я. Шембелян.

     Цьогоріч у роботі освітньої виставки взяли участь 585 учасників із 23 регіонів України, Чехії, Словаччини, Австрії, Канади, США, Швейцарії, Німеччини та інших країн. Зокрема:

93 – університети, академії, інститути, коледжі, технікуми, наукові установи;

12 – закордонних навчальних закладів і міжнародних освітніх агенцій;

369 – загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, дошкільних і позашкільних навчальних закладів, обласних і міських органів управління освітою;

79 – професійно-технічних навчальних закладів, науково-методичних центрів професійно-технічної освіти;

32 – виробники і постачальники засобів навчання, проектів, сучасних програм і рішень для галузі освіти, видавництва, освітні портали.

    Привітання учасникам, організаторам і гостям надіслали Голова Верховної Ради України Андрій Парубій, Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, в. о. директора Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України Юрій Завалевський.

    В урочистому відкритті взяли участь і з вітальними словами до учасників та відвідувачів звернулися народний депутат України, заступник голови Комітету, голова підкомітету з питань наукової та науково-технічної діяльності Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Іван Кириленко, Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, заступник директора Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України Юрій Сафонов.

   Упродовж трьох днів захід відвідало понад 11 тисяч осіб. Виставка об’єднала висококваліфікованих і досвідчених професіоналів із усієї України в галузі не тільки вищої, а й професійної, середньої, дошкільної, позашкільної освіти, наукових установ, виробників і представників найкращих розробок і сервісів, програм і рішень для навчального процесу, а також учнів, старшокласників і їх батьків. Це дозволило обмінятися досвідом впровадження в навчально-виховний процес педагогічних новацій, електронних освітніх ресурсів, науково-технічної співпраці в міжнародному обширі, бо саме від професіоналізму та компетентності кожного освітянина та науковця залежать сьогодні якість і ефективність змін, підготовка конкурентоздатного підростаючого покоління.

osv vyst 2

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter