Головна / НОВИНИ / Події / Загальнуніверситетські / Підведено підсумки року на Вченій раді 30 червня 2021 року

Підведено підсумки року на Вченій раді 30 червня 2021 року

     30 червня 2021 року в Блакитній залі НПУ імені М.П. Драгоманова відбулось засідання Вченої ради університету.

    Ректор університету Віктор Андрущенко звернувся до членів Ради, нагадавши, що завершилась підсумкова атестація студентів, а отже, попереду отримання дипломів бакалаврами й магістрами та вступна кампанія, які потрібно провести на високому рівні та в умовах адаптивного карантину, який досі продовжується.

 vchena rada cherv 1

     На початку Ради було відзначено кращих драгоманівців-перможців VІІІ щорічного конкурсу «Кращий студент-науковець – 2021»:

нагороджено нагрудним знаком «Кращий студент-науковець – 2021», дипломом та грошовою премією студента історичного факультету Миколу Яретика, який виборов І місце у конкурсі;

нагороджено дипломом та грошовою премією студентку фізико-математичного факультету Анастасію Андрєєву та студентку інженерно-педагогічного факультету Марію Тропіну, які вибороли ІІ місця у конкурсі;

нагороджено дипломом та грошовою премією студентку факультету української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка Софію Денисюк, студента факультету інформатики Євгенія Козолупа та студентку факультету педагогіки та психології Діану Адамюк, які вибороли ІІІ місця у конкурсі.

vchena rada cherv 2

vchena rada cherv 3

    Привітав ректор Віктор Андрущенко і нещодавно захищених пошуковців та аспірантів, вручивши їм дипломи докторів філософії та докторів наук.

vchena rada cherv 4

vchena rada cherv 5

vchena rada cherv 6

vchena rada cherv 7

vchena rada cherv 8

vchena rada cherv 9

    А також Віктор Петрович привітав переобраних деканів факультету іноземної філології Аллу Зернецьку та факультету політології та права Богдана Андрусишина.

vchena rada cherv 10

vchena rada cherv 11

    Вручив ректор університету нагороду "Відмінник освіти" заступнику декана факультету менеджменту освіти та науки з наукової роботи та міжнародної співпраці Денису Свириденку. Отримала нагороду також начальниця редакційного відділу  НПУ імені М.П. Драгоманова Леся Макаренко.

vchena rada cherv 12

vchena rada cherv 13

    Після чого члени Вченої ради перейшли до розгляду питань порядку денного. Зокрема, про штатний розклад університету та педагогічне навантаження на 2021 - 2022 н. р. доповідав проректор з навчально-методичної роботи Роман Вернидуб, про виконання рішень Вченої ради університету – вчений секретар Леся Панченко.

   Роман Михайлович закцентував увагу членів Вченої ради на контингенті студентів цього навчального року, плановій кількості ставок по факультетах на наступний навчальний рік, зауваживши, що річний обсяг робочого часу на одну ставку складає 1548 год., з яких 600 год. – навчальне навантаження, решта – наукова, методична, організаційна, виховна та ін. види робіт.

vchena rada cherv 14

   Після засідання члени Вченої ради перейшли до Наукової бібліотеки університету, де відвідали книжкову виставку «Науковий доробок викладачів НПУ імені М.П.Драгоманова за останнє десятиріччя», підготовлену колективом наукової бібліотеки за сприяння кафедр. На виставці було представлено понад 1100 монографій, підручників, посібників, методичних рекомендацій та ін.

   Представляв виставку та розповідав про наукову діяльність викладачів університету проректор з наукової роботи Григорій Торбін.

vchena rada cherv 15

     Ректор університету Віктор Андрущенко подякував колективу за активну й плідну роботу навіть в таких важких карантинних умовах, особливо за те, що підтримували якість надання освітніх послуг на високому рівні та продовжували розвивати наукову діяльність, демонструючи у такий спосіб приклад для студентів, які, у свою чергу, під керівництвом своїх наставників також брали участь у наукових конференціях та друкували власні наукові напрацювання. А також зауважив, що бібліотека – це серце будь-якого університету навіть у час сучасних цифрових технологій, а бібліотека Драгоманівського університету йде в ногу з сучасними новинками, тому для відвідувачів виставки є можливість отримати електронні версії праць, розміщених у інституційному репозитарії, на свій мобільний пристрій через QR-код, що є на кожному примірнику книги.

vchena rada cherv 16

vchena rada cherv 17

 vchena rada cherv 18

vchena rada cherv 19

vchena rada cherv 20

 

vchena rada cherv 21

vchena rada cherv 22

vchena rada cherv 23vchena rada cherv 24vchena rada cherv 25

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter