Головна / НОВИНИ / Події / Віктор Андрущенко: «Приймальна комісія НПУ завжди працює на користь абітурієнта»

Віктор Андрущенко: «Приймальна комісія НПУ завжди працює на користь абітурієнта»

IMG 6570Фактично щоденно в Національному педагогічному університеті імені Михайла Драгоманова відбуваються засідання Приймальної комісії вишу під керівництвом ректора університету Віктора Андрущенка. Здебільшого головною причиною таких засідань є розгляд та вирішення складних моментів щодо подання пакетів документів абітурієнтів, врахування відповідних пільг, перенесення іспитів. Подібні питання вирішуються лише спільно Приймальною комісією навчального закладу.

«Підходячи навіть елементарно – з людяної сторони – та враховуючи людський фактор, подібні складнощі і спірні моменти ми завжди вирішуємо на користь вступника, але у відповідних юридичних межах, делегованих нам державою, - коментує Віктор Андрущенко. – Ми повинні зважати, що жодні технічні моменти не можуть і не повинні відбити бажання навчатися у нашого майбутнього студента».

IMG 6574

Про це неодноразово наголошує і Відповідальний секретар Приймальної комісії НПУ Тарас Олефіренко. Тарасу Олексійовичу дуже часто, навіть не зважаючи на шалений графік, доводиться особисто спілкуватися з абітурієнтами та їхніми батьками, роз’яснювати правила прийому й інші питання. Розповідає, що трапляються дуже складні, а інколи й зовсім кумедні випадки, які найчастіше все ж вдається залагоджувати спільними зусиллями Приймальної комісії та директорського складу вишу.

IMG 6579

Лише злагоджена робота, толерантне ставлення та звичайні добрі людські стосунки дозволяють вдало й успішно проводити вступну кампанію. Вона вже фактично добігає до кінця. Сподіваємося на найкращих студентів.

IMG 6576

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter