Головна / НОВИНИ / Події / Гімназії НПУ імені Михайла Драгоманова – 22

Гімназії НПУ імені Михайла Драгоманова – 22

IMG 077024 жовтня 2014 року своє 22-річчя святкувала Гімназія Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова. В актовій залі університету зібралися вчителі, учні та їх батьки. З вітальними словами до гостей звернувся ректор НПУ Віктор Андрущенко, назвавши колектив і вихованців гімназії драгоманівцями, себто членами великої Драгоманівської родини.

Від колективу університету Віктор Петрович разом з першим проректором з організації навчально-виховної роботи та економіки Олегом Падалкою вручили директору Гімназії Світлані Балабі новенький ноутбук.

Привітала гімназистів директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорт Олена Фіданян та побажала їм не зупинятися на досягнутому, зростаючи справжніми особистостями і великими патріотами своєї держави.

Для драгоманівців це теж вагома подія, адже чимало випускників Гімназії згодом стають студентами й випускниками НПУ, а потім і викладають в університеті в якості талановитих педагогів, доцентів. Таким чином забезпечується якісний колообіг «школа-гімназія-університет», утверджується високий рівень освітніх послуг та щирі товариські взаємини.

Довідка прес-служби:

Гімназія Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова як заклад нового типу започаткувала своє існування 23 жовтня 1992 року.

Гімназія сьогодні - це: 230 учнів на відділеннях: іноземної філології, де здійснюється поглиблене вивчення англійської та німецької мов; математичному, де поглиблено вивчаються математика, інформатика і англійська мова. 36 учителів: 4 кандидати наук; 13 учителів-методистів; 5 старших учителів; 27 учителів вищої категорії; 2 учителі І категорії.

Професорсько-викладацький склад Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова залучається до навчально-виховного процесу. Заняття проходять в лабораторіях та водно-спортивному комплексі університету.

Вивчення іноземних мов проводиться на базі підручників провідних британських і німецьких видавництв: Oxford University Press, Longman-Pearson, Mcmillan, Langenscheidt, Hueber, Cornelsen та з використанням авторських програм.

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter