Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / ВІТАЄМО ВСІХ, ХТО ЗНАЙШОВ СЕБЕ У СПИСКАХ РЕКОМЕНДОВАНИХ НА БЮДЖЕТ

ВІТАЄМО ВСІХ, ХТО ЗНАЙШОВ СЕБЕ У СПИСКАХ РЕКОМЕНДОВАНИХ НА БЮДЖЕТ

    Вступники НПУ імені М.П. Драгоманова! Вітаємо Вас з Вашою першою перемогою у майже дорослому житті! У Вашому особистому кабінеті статус заявки змінився на «Рекомендовано на бюджет» за відповідним пріоритетом, Ви знайшли себе у списках за покликанням >>> https://vstup.npu.edu.ua/, отже, залишилось зробити ще один крок, і Ви станете студентом Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова.

   Отож, відповідно до Правил Прийому на навчання до нашого університету Вам необхідно виконати вимоги до зарахування на місця державного замовлення, тобто до 18.00 31 серпня 2020 р. подати особисто оригінали документа про освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень та додатка до нього, сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання, а також укласти договір про навчання між НПУ імені М. П. Драгоманова та вступником (за участі батьків або законних представників – для неповнолітніх вступників).

  Адреса: м. Київ, вул. Пирогова, 9 (біля метро Університет)

  У цьому році подати оригінали необхідних документів можна також шляхом надсилання їх засобами поштового зв’язку або шляхом надсилання їх сканованих копій з накладанням на відповідні файли кваліфікованого електронного підпису вступника. Деталі про це за покликанням – https://vstup.npu.edu.ua/pravyla-pryiomu/pravyla-pryiomu/x-realizatsiia-prava-vstupnykiv-na-obrannia-mistsia-navchannia.

   За додатковою інформацією звертайтесь до Приймальної комісії за тел. (044) 239 30 17, 235 82 36.

vitaemo vstup

Пресслужба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter