Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / Наказ ректора № 55 від 25 лютого 2022 року «Про роботу НПУ імені М.П. Драгоманова в умовах правового режиму воєнного стану»

Наказ ректора № 55 від 25 лютого 2022 року «Про роботу НПУ імені М.П. Драгоманова в умовах правового режиму воєнного стану»

У зв’язку з уведенням воєнного стану відповідно до Указу Президента України № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України від 24 лютого 2022 р. № 2102- 9, Закону України «Про правовий режим воєнного стану» та для забезпечення функціонування Університету


Н А К А З У Ю:

1. З 28 лютого 2022 року перевести діяльність Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова у відповідність до правового режиму воєнного стану, при цьому:

1.1. Організувати охорону та чергування служб технічного забезпечення в навчальних корпусах та гуртожитках університету з дотриманням умов колективної та особистої безпеки працівників.

1.2. Забезпечити організацію роботи працівників Університету в дистанційному режимі з виконанням вимог трудового законодавства щодо режиму праці і відпочинку:

1.2.1.  Науково-педагогічні працівники на період оголошених канікул виконують індивідуальні плани в частині наукової, методичної та організаційної роботи;

1.2.2. Працівники адміністративних та управлінських підрозділів виконують свої функції та виробничі завдання засобами Інтернет та електронного зв’язку;

1.2.3. Навчально-допоміжний персонал виконує посадові завдання та виробничі функції в дистанційному режимі;

1.2.4. Персонал господарських та служб технічного забезпечення виконує свої обов’язки відповідно до затверджених графіків роботи.

 

2. Координацію роботи підрозділів Університету та забезпечення його життєдіяльності покласти на Оперативний штаб Університету.

3. Контроль за виконанням наказу покласти на проректора з навчально-методичної роботи Р. М. Вернидуба та проректора з науково-педагогічної та адміністративно-господарської роботи М.С. Корця.

Ректор  університету

В. П. Андрущенко

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter