Головна / НОВИНИ / Оголошення / Загальноунівеситетські / КОНКУРС НА ОТРИМАННЯ СТИПЕНДІЙ НА НАВЧАННЯ В РИМСЬКОМУ УНІВЕРСИТЕТІ САПІЕНЦА (ІТАЛІЯ) В РАМКАХ ПРОГРАМИ ERASMUS +

КОНКУРС НА ОТРИМАННЯ СТИПЕНДІЙ НА НАВЧАННЯ В РИМСЬКОМУ УНІВЕРСИТЕТІ САПІЕНЦА (ІТАЛІЯ) В РАМКАХ ПРОГРАМИ ERASMUS +

    НПУ імені М.П. Драгоманова є партнером проекту програми Еразмус + КА1 Міжнародна мобільність Римського Університету Сапіенца (Італія), який фінансується Європейським Союзом.

    Відповідно до умов проекту студенти (бакалаври, магістри), аспіранти, викладачі, адміністративний персонал, координатори програми Erasmus+на факультетах, заступники деканів з міжнародної співпраці мають можливість навчатися/стажуватися в університеті Сапіенца упродовж осіннього семестру 2021-2022 навчального року.

    Перелік спеціальностей для навчання чи стажування на сайті університету за посиланням

   Кандидати повинні відповідати таким вимогам:

- бути студентами /аспірантами/співробітниками НПУ імені М.П. Драгоманова

- володіти італійською або англійською мовами не нижче рівня В1 (Intermediate)

    Для здобуття індивідуального гранту аплікантам необхідно до 15 лютого 2021 року надіслати до відділу міжнародних зв’язків на електронну адресу - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з поміткою Сапіенца:

- СV

- мотиваційний лист італійською або англійською мовою (максимальний обсяг 1 сторінка)

- сертифікат про володіння італійською або англійською мовами не нижче рівня В1 (Intermediate).

   Для бакалаврів та магістрів також потрібно додати довідку про середній бал залікової книжки. У мотиваційному листі обов’язково вказати який курс обрали і чому.

   Для аспірантів додатково потрібно додати обґрунтування теми дисертації та який PhD курс обрали в університеті Сапіенца, а також список публікацій.

   Для викладачів, адміністративного персоналу, координаторів програм Erasmus+на факультетах додатково потрібно додати список публікацій.

   На підставі критеріїв відбору, що представлені в положенні про організацію відбору учасників проектів Еразмус+ формується рейтинговий список кандидатів, що дозволяє згодом сформувати список номінованих кандидатів на участь у програмі мобільності та резервний список. Заявники, які набирають найвищі бали проходять співбесіду на розширеній нараді з представниками відділу міжнародних зв’язків та заступниками деканів з міжнародної співпраці. Після співбесіди Відділ надсилає список номінованих осіб до університету Сапіенца, який приймає учасників мобільності в рамках програми ERASMUS +.

    Остаточне рішення про прийняття або не прийняття номінованих кандидатів ухвалюється приймаючою стороною (університетом Сапіенца) після 15 березня.

 

Міжнародний відділ

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter