Головна / Про Університет / Міжнародна діяльність / Проект TEMPUS "INOVEST" / Новини / Організація мережі навчальних центрів НПУ імені М.П.Драгоманова на Львівщині

Організація мережі навчальних центрів НПУ імені М.П.Драгоманова на Львівщині

00000000000004532«За даними МОН України випускники саме Львівської області найкраще в Україні у 2016 році склали ЗНО. І Драгоманівському університету, який за останні 10 років створив на Львівщині багато центрів дистанційного навчання з підготовки до ЗНО, і через які пройшли навчання близько 400 осіб, це особливо приємно: ми відчуваємо, що в цьому результаті є частинка нашої плідної роботи» - відзначив ректор університету В.П.Андрущенко.

 

З метою розповсюдження географія надання освітніх послуг від Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова проректор з дистанційної освіти та інноваційних технологій навчання, професор Кудін А.П. відвідав ряд середніх навчальних закладів Львівської області, де провів зустрічі з:

 директорами 35 шкіл Сколівського району у м. Сколе;

випускниками Сколівської гімназії історичного і математичного нахилу (25 осіб);

учнями 10 і 11 класів Самбірської гімназії №1 у м. Самбір за участю заступника голови РДА з освіти (30 осіб);

випускниками Добромильської середньої школи у м. Добромиль (15 осіб);

учнями 11 класів середніх шкіл м. Нежинковичі, м. Стара Сіль, м. Хирова (35 осіб);

випускниками ЗОШ №1 м. Старого Самбора (22 особи);

випускниками Турківського НВК (м. Турка) (45 осіб), на якій був присутній начальник відділу освіти Турківського РДА Гошівська Н.М.

У всіх цих містах планується відкриття локальних центрів дистанційного навчання НПУ імені М.П.Драгоманова.

У м. Хирові на території колишнього Єзуїтського конвікту проректор університету брав участь у відкриття Вищої Європейської школи для творчих дітей, де планується організація проведення НПУ імені М.П.Драгоманова майстер-класів з вчителями –предметниками з питань використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій у навчальному процесі в школах Львівщини.

Поїздки були організовані фондом Андрія Лопушанського - народного депутата України, який з 2005 року підтримує освітні проекти нашого університету в цьому регіоні. Зараз розпочалась робота з організації курсів, які покладені на кафедру інноваційних технологій викладання загальноосвітніх дисциплін факультету інформатики. Навчання будуть відбуватися з використанням сучасних систем відео-інтернет-конференц-зв’язку.

Вл. інф.

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter