Головна / Про Університет / Міжнародна діяльність / Проект TEMPUS "INOVEST" / Новини / Університет запрошує випускників Сколівщини!

Університет запрошує випускників Сколівщини!

P1010042Сколівський локальний навчальний центр системи дистанційного навчання Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова об’єднав дітей з чотирьох навчальних закладів району Сколівської, Головецької ЗОШ та Верхнячівського НВК і Сколівської академічної гімназії. Заняття проходили на високому науково-педагогічному рівні, з використанням новітніх засобів навчання.

 

Викладачі різних кафедр університету, а саме кафедри джерелознавства та спеціальних історичних дисциплін, кафедри інноваційних технологій викладання загальноосвітніх дисциплін та кафедри української мови забезпечували навчальний процес. Організовувала навчальний процес та технічну підтримку у Сколівському локальному навчальному центрі системи дистанційного навчання Сорокіна Світлана Михайлівна.

P1010043

З переліку дисциплін, які складаються на зовнішньому незалежному оцінюванні, учні обрали українську мову та літературу, історію України, англійську мову та математику. Мета курсів – підсилити та систематизувати знання з предметів і навчити практично застосовувати їх при вирішенні тестових завдань.

P1010033

Випускниками навчально-підготовчого відділення у цьому році стали:

П.І.П.

Навчальний заклад

Денькович Марія

Сколівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Довганич Андрій

Сколівська ЗОШ І

Лях Іванна Іванівна

Сколівська академічна гімназія

Мущинка Вікторія

Верхнячівський НВК

Онаць Василина Василівна

Головецька ЗОШ І-ІІІ ст.

Савчин Христина Анатоліївна

Головецька ЗОШ І-ІІІ ст.

Супрун Ростислав

Сколівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Федьович Ольга Василівна

Головецька ЗОШ І-ІІІ ст.

Яромій Назарій

Сколівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Проект дистанційного навчання на Сколівщині існує з 2006 року і за цей період склалися дружні та професійні відносини. У рамках співпраці між НПУ імені М.П.Драгоманова та Сколівським центром дистанційної освіти відбулася зустріч проректора з дистанційної освіти та  інноваційних технологій навчання, професора, доктора фізико-математичних наук Кудіна Анатолія Петровича з директорами шкіл району, учнями 10 класів – майбутніми нашими слухачами. Цей захід відбувся завдяки підтримці депутата Верховної ради України Лопушанського Андрія Ярославовича.

P1010050

Як сказав ректор столичного вишу В. П. Андрущенко, варто використовувати будь-яку можливість отримати знання, бо це фундамент успішного життя.

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter