Головна / Про Університет / Міжнародна діяльність / Проект TEMPUS "INOVEST" / Новини / Ректор Віктор Андрущенко зустрівся зі співробітниками Спортивного комплексу університету

Ректор Віктор Андрущенко зустрівся зі співробітниками Спортивного комплексу університету

IMG 8602Ректор Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, професор Віктор Андрущенко нещодавно відвідав Спортивний комплекс вишу та поспілкувався із співробітниками для представлення нового очільника Спорткомплексу Валерія Дідковського. Віктор Петрович цікавився побутовими проблемами життєдіяльності підрозділу та висловив побажання щодо ще інтенсивнішого його функціонування.

«Ми маємо прекрасну матеріально-технічну базу і дуже вигідне розташування – фактично в центрі міста, що дозволяє нам розвиватися та ініціювати різноманітні всеукраїнські і міжнародні проекти з популяризації здорового способу життя серед молоді, - наголосив ректор. – Я впевнений, що підібраний професіональний склад спорткомплексу справиться із новими поставленими перед ним завданнями і ми станемо прикладом спортивних перемог студентів і співробітників столиці».

 

Нагадуємо, що Спортивний комплекс Національного педагогічного університету імені М .П. Драгоманова пропонує низку послуг для студентського та викладацького колективів вишу. Це – різноманітні заняття з міні футболу, волейболу, баскетболу. До послуг драгоманівців комфортабельні басейни, в яких у вечірні години та у вихідні дні працюють групи «Здоров’я» для усіх бажаючих, проводяться заняття з аквааеробіки. Функціонує тренажерна зала, де можна займатися важкою атлетикою, а також аеробікою, спортивною гімнастикою, танцями та іншим. Облаштована борцівська зала, де проводяться заняття із багатьох видів єдиноборств. Активно працює тир, масажний кабінет та солярій.

Прес-служба університету

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter