Головна / Освітні послуги / Перепідготовка та підвищення кваліфікації фахівців / Інститут корекційної педагогіки та психології проводить набір на другу вищу освіту

      Інститут корекційної педагогіки та психології НПУ імені М.П.Драгоманова приймає на навчання осіб для здобуття другої вищої освіти за напрямом: «Корекцiйна освіта (за нозологiями)»: логопедія, тифлопедагогіка, психокорекційна педагогіка, сурдопедагогіка, ортопедагогіка та реабілітологія, які здобули базову або повну вищу освіту, для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра, спеціаліста або магістра.

Прийом заяв і документів, співбесіда, що проводить Інститут корекційної педагогіки та психології конкурсний відбір та зарахування на навчання осіб, які здобули базову або повну вищу освіту, для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра за іншим напрямом підготовки проводиться в:

Етапи вступної компанії

Форми навчання

Заочна форма навчання

Початок прийому заяв та документів

11 липня 2014 року

Закінчення прийому заяв та документів:

29 серпня 2014 року

Для конкурсного відбору осіб, які здобули базову або повну вищу освіту, для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра за іншим напрямом підготовки використовується конкурсний відбір.

Особи, які здобули базову або повну вищу освіту, для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра за іншим напрямом підготовки в НПУ імені М. II. Драгоманова складають співбесіду.

Програми співбесіди затверджуються головою Приймальної комісії НПУ імені М. II. Драгоманова і оприлюднюються на сайтах відповідних інститутів/факультетів НПУ імені М. П. Драгоманова.

Конкурсне зарахування осіб, які здобули базову або повну вищу освіту, для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра за іншим напрямом підготовки до університету здійснюється за окремим конкурсом з кожного освітньо-кваліфікаційного рівня на підставі співбесіди з урахуванням академічної різниці.

Особи, які без поважних причин не з'явилися на співбесіду у визначений розкладом час особи, яким за результатами співбесіди було відмовлено в рекомендації на навчання, а також особи, які забрали документи

після дати закінчення прийому документів, до участі у конкурсному відборі не допускаються.

Перескладання співбесіди не допускається.

Апеляції на результати співбесіди, що проведені університетом, розглядає апеляційна комісія НПУ імені М. П.Драгоманова. склад та порядок роботи якої затверджується наказом голови Приймальної комісії. Апеляція щодо оцінювання співбесіди подасться вступником у Приймальну комісію в день його проведення. Додаткове опитування абітурієнтів при розгляді апеляцій не допускається.

До початку проведення співбесіди, дирекція інституту (деканат факультету) встановлює академічну різницю, яка враховується при прийнятті рішення за результатами співбесіди.

У разі необхідності, для прийняття рішення щодо можливості перезарахування навчальної дисципліни, директор (декан) залучає завідувачів кафедр (викладачів відповідних дисциплін).

Академічна різниця складається в установлені терміни.

У разі нескладання академічної різниці НПУ імені М. П. Драгоманова має право відрахувати дану особу з числа студентів (слухачів) університету.

Вартість навчання на другу вищу освіту за рік становить 7500, тривалість навчання – 2,5 роки.

Порядок роботи Приймальної комісії:

День тижня

Години роботи

Понеділок

09.00-17.00

Вівторок

09.00-17.00

Середа

09.00-17.00

Четвер

09.00-17.00

П'ятниця

09.00-17.00

Субота

Вихідний

(крім днів проведення вступних випробувань, надання рекомендацій іа зарахування до НІТУ імені N1. П. Драгоманова чи інших умов, передбаченими даними Правилами прийому)

Неділя

Вихідний

 (крім днів проведення вступних випробувань, надання рекомендацій іа зарахування до НІТУ імені N1. П. Драгоманова чи інших умов, передбаченими даними Правилами прийому)

Обідня перерва - з 13.00 до 14.00 год.

Приймальна комісія працюватиме з 09.00 до 18.00 години 19 липня. 04 серпня, 07 серпня та 11 серпня 2014 року

Якщо помітили помилку, то виокреміть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter